Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Дніпропетровська область повертається до аварійних відключень світла

Дефіцит виробництва електроенергії в Україні зріс. Це пов’язане з початком робочого тижня, а також поступовим зниженням температури по всій Україні. Вже зранку ліміти перевищені у п’яти областях: Харківській, Дніпропетровській, Запорізькій, Волинській та Львівській, де наразі застосовуються аварійні відключення.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на НЕК “Укренерго”.

Як написано у повідомленні, це сталося внаслідок російських ракетних та дронових атак, які пошкодили електростанції та високовольтну мережу.

«Укренерго» вдалося відновити одну з ліній 330 кВ на південному сході країни.
Виробники електроенергії та обленерго постійно працюють над відновленням пошкоджених об’єктів, уражених атаками ворога. Однак після кожної наступної атаки росіян по енергетичній інфраструктурі відновлення стає все складнішим та триває довше.

Щодо Кривого Рогу до за даними ДТЕК “Дніпровські електромережі” на 12:00 23 січня, ліміти споживання електроенергії в Дніпропетровській області, що надав НЕК Укренерго, ще дозволяють проводити відключення в стабілізаційних графіках (ГПВ).

Перевірити інформацію щодо поточних відключень або ознайомитись з графіком можна тут.

Але ситуація може змінитися кожної хвилини. Тому розумним буде тривати зарядженими мобільні телефони та павербанки, а також мати вдома запас питної води та їжі.

Раніше Інформатор писав про те,  які відділення банків будуть працювати у Кривому Розі в  умовах відключення електроенергії.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору