Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Військове керівництво України отримало завдання створити резерви, – Зеленський

У День Соборності України відбулася зустріч Президента Володимира Зеленського та колишнього Прем’єр-міністра Великої Британії, члена британського парламенту Бориса Джонсона зі студентами та викладачами Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Президент України зазначив, що найважливішим ресурсом української армії є особовий склад, який потрібно берегти.

Повідомляє Інформатор з посиланням на офіційний сайт Президента України.

«Люди не просто важливі, а найважливіші», – сказав він на зустрічі.

Відповідаючи на запитання щодо поповнення особового складу українського війська, Глава держави повідомив, що військове керівництво отримало завдання створити резерви, щоб захисники мали змогу відновлювати сили після бойових дій.

«Тому що це складно з різних причин – і поранення, і психологічний стан. Він має бути нормальний», – наголосив Володимир Зеленський.

Президент зазначив, що не може розкрити подробиць мобілізаційних процесів, але Ставка Верховного Головнокомандувача ухвалила відповідні рішення, і далі командувачі працюють над їх реалізацією на своїх напрямах.

Інформатор опублікував найголовніші новини тижня у Кривому Розі, читайте – тут. Раніше ми розповідали, за яких причин можна не йти до військкомату по повістці.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору