Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпрі обстріляли дитячій будинок сімейного типу

19 січня близько 19-ї вечора по вулиці Житомирській у Дніпрі сталася стрілянина. Невідомий з вогнепальної зброї обстріляв дитячій будинок сімейного типу. Люди не постраждали.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 19 січня близько 19-ї вечора по вулиці Житомирській Дніпра місцевий мешканець влаштував стрілянину біля будівлі дитячого будинку сімейного типу. Вдома на той час перебували шестеро дітей. На щастя, люди не постраждали. Пошкоджені вікна і стіни будівлі, а також автомобіль.
Поліцейські виїхали на місце злочину, зібрали речові докази, опитали свідків та встановили, що до злочину причетний 38-річний чоловік, який мешкає неподалік.
20 січня його затримали та вручили письмове повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Чоловіку обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Наразі призначено ряд експертиз, слідство триває.
Причини вчинку з’ясовують.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області озброєні грабіжники напали на чоловіка та відібрали в нього 350 тисяч гривень

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору