Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Куди піти на вихідних у Кривому Розі

Трагічні події, які українці переживають щодня, дуже сильно впливають на моральний стан. Тому важливо знаходити час для розрядки, відпочити від новин і просто прогулятися містом. До того ж погода у Кривому Розі цьогоріч це дозволяє. 

Інформатор з посиланням на Туристичний Кривий Ріг, представляє вам афішу культурних заходів на вихідні у Кривому Розі.

Тут ви обов’язково знайдете заняття, яке буде вам по душі: від пішохідних екскурсій і театральних вистав до інтелектуальних ігор і малювання.

Також ляльковий театр знову відкрив свої двері для малечі. Тому дітлахи зможуть подивитися цими вихідними цікаві вистави.

21 січня об 11.00 (субота) – Музична вистава “Принцеса і Свинопас” (5+). Казка про любов від Олє Лукоє. Про вередливу Принцесу, що полюбляла всілякі штучні дрібнички, та закоханого в неї Принца-Свинопаса. Дівчина не оцінила його подарунки – він вирішив її провчити. До чого це призвело та чим закінчилася ця цікава та повчальна історія, розкажуть її герої. Тривалість 45хв.

22 січня об 11.00 (неділя): розважальна програма “GAME-сейшн” – інтерактивна музична розважальна програма. Ростові ляльки, живий план.

Веселі ігри та танці, з розвагами та фокусами. Знайомство з улюбленими та всім відомими героями, які розкажуть дітям про різні системи ляльок. Інтерактивна програма, яка буде цікава і дорослим і малюкам.

Вік  – від 3 років. Тривалість 40 хв. Попередній запис: 067 570 69 92. Захід відбувається з дотриманням умов безпеки. Поряд з театром є укриття.

Афіша культурних заходів та екскурсій “Криворізький weekend”.

Раніше ми розповідали, які фільми показують у кінотеатрах Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору