Кривий Ріг До сайту

Просто і смачно: готуємо мисливський суп

Мисливський суп – родзинка якого полягає в обсмажуванні інгредієнтів. Готується він досить просто, це і зрозуміло, адже на полюванні немає умов для приготування складних ресторанних страв, а є його люблять практично всі.

Реклама

Інформатор приготував рецепт простого та смачного супу.

Інгредієнти:

Реклама
  • 1 кг яловичини для гасіння
  • 2 столові ложки рослинної олії
  • 1 цибулина
  • 2 столові ложки меленої копченої паприки
  • 2 столові ложки борошна
  • 100 мл червоного сухого вина
  • 1 -1,5 л м’ясного бульйону (бульйон повинен повністю покривати м’ясо)
  • 2 великих моркви, порізати кубиками)
  • 2-3 ковбаски (типу мисливських)
  • 200 г свіжих печериць
  • 1 великий червоний солодкий перець
  • 100 г замороженого зеленого горошку
  • 100 г замороженої брусниці
  • 3 столові ложки томатної пасти
  • 1 ст.ложка цукру
  • 0,5-1 ч. ложка перцю або чилі
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

М’ясо нарізати кубиками, обкатати в борошні і обсмажити на олії в глибокому сотейнику, бажано в один шар, щоб м’ясо добре підрум’янилося.
Нарізати цибулю дрібними кубиками, додати до м’яса, трохи загасити. Присипати паприкою і червоним перцем, перешкодити. Влити сухе вино, дати закипіти, додати бульйон і цукор, тушкувати на слабкому вогні до готовності м’яса (1-1,5 години). В середині процесу додати шматочки моркви.
Злегка обсмажити гриби і ковбаски, додати томатну пасту і обсмажити з нею пару хвилин. Додати до м’яса разом зі смужками солодкого перцю. Проварити хвилин десять. Додати горошок і брусницю, дати закипіти і проварити пару хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати яблучний пиріг без цукру, борошна та олії.

Реклама

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

Реклама