Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув 46-річний боєць з Лозуватки

13 січня, на Донеччині загинув оператор зенітної самохідної установки зенітного самохідно-артилерійського взводу Вадим Вадимович Сичов, мешканець села Лозуватки. Йому назавжди залишилося 46 років.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку районну державну адміністрацію.

Вадим Сичов з 2014 року захищав Батьківщину у лавах Збройних Сил України. У 2015 році він брав участь в антитерористичній операції на території Донецької та Луганської областей, міста Маріуполь Донецької області. Його було нагороджено відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції» 17 лютого 2016 року.

У 2021 році Вадим вступив до лав ЗСУ та брав участь у здійсненні заходів із забезпечення національної безпеки та оборони, відсічі й стримування збройної агресії російської федерації в Донецькій та Луганській областях. Він пройшов фахову підготовку за ВОС-157 «Оператор ЗСУ 23-4» та здобув кваліфікацію спеціаліст ІІІ класу.

З 24 лютого 2022 року Вадим Вадимович – знову у рядах лавах ЗСУ, разом з бойовими побратимами відвойовував міста Херсон, Харків, Миколаїв.

«Від імені мешканців всього Криворізького району висловлюю щирі співчуття батькам, родині, близьким та друзям з приводу передчасної смерті нашого земляка. У глибокій зажурі ми схиляємо голови перед світлою пам’яттю мужнього і звитяжного воїна, подвиги якого будуть навічно вписані в історію нашої боротьби за мир. Вічна пам’ять і вічна слава захиснику України», – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Церемонія прощання з Героєм відбудеться завтра, 20 січня 2023 року, o 12:00 за адресою: село Лозуватка, вул. Миру, 16 (на Меморіальному комплексі, який знаходиться біля Лозуватського ліцею ім. Т.Г. Шевченка). Об 11:30 починається формування “живого коридору” для зустрічі кортежу із полеглим захисником.

Раніше ми розповідали, що захищаючи Україну загинув ветеран АТО з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору