Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Історія мужнього 21-річного залізничника з Кривого Рогу, який загинув в боях на Луганщині

21-річний воїн Антон Кочергін виріс у родині залізничників. Він працював у Криворізькому локомотивному депо Придніпровської залізниці. У 2020 році новобранець пройшов добрий вишкіл 92 ОМБр ім. кошового отамана Івана Сірка. А з початку вторгнення російських загарбників військовий підрозділ Антона боронив нашу державу на найгарячіших напрямках: Чугуїв, Куп’янськ на Харківщині. А потім перекинули на Луганщину, де він загинув у жовтні 2022 року.

Трагічну звістку повідомили на сторінці “Укрзалізниці”, – передає Інформатор.

Батько Антона, Іван Кочергін, більше 30 років віддав локомотивній справі. Помічником машиніста електровоза працював і старший брат Іван. За їхнім прикладом Антон у вересні 2019 року прийшов в Криворізьке локомотивне депо працювати помічником машиніста електровоза.

Влітку 2020-го уклав контракт із ЗСУ. Від’їжджаючи, сказав: «Тату, ви будете мною пишатися, я служитиму гідно!»
У серпні 2022-го мобілізували до ЗСУ і старшого брата Івана. Тепер родина Кочергіних щодня чекала добрих звісток від двох синів-воїнів. Наприкінці жовтня Антон перестав виходити на зв’язок. А невдовзі прийшло повідомлення, що 29 жовтня поблизу села Андріївка Сватівського району Луганської області старший солдат, стрілець-снайпер Антон Кочергін, виявивши стійкість і мужність, загинув у бою.
Тяжка втрата для рідних, друзів, колег.

Високу ціну ми платимо за нашу перемогу. Не забудемо! Пам’ятатимемо про кожного загиблого героя!

Раніше ми повідомляли про загиблого на фронті працівника “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору