Кривий Ріг До сайту

Готуємо апетитні м’ясні пальчики

Невеликі рулети з відбитої м’якоті свинини з начинкою називаються “пальчиками” через зовнішню схожість з пальцями рук. Це чудова закуска для гостей на святковий стіл. Пальчики також можна подати як гаряче блюдо на обід або вечерю.

Реклама

Пальчики можна подавати з гарніром або як самостійну страву, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Приготування:

Свинину нарізати стейками і відбити молотком з дрібним візерунком. Внутрішню частину кожного шматочка м’яса поперчити і посолити. Для начинки крупно натерти сир і нарізати кріп, змішати сир із зеленню. На низ м’ясної відбивної покласти столову ложку начинки. Скрутити свинину в формі рулетика. Щоб начинка не витікала, м’ясні краї злегка заправляються всередину, як в млинцях.

Окремо збити яйце з сіллю, занурити в кляр рулетики. Потім обваляти пальчики в борошні і в панірувальних сухарях. Смажити на розігрітій з олією сковороді з усіх боків по 5 хвилин. Потім викласти пальчики в форму для запікання, на дно налити трохи води і запікати 40 хвилин при 180 градусах. Можна повністю приготувати пальчики в сковороді, обсмажуючи 10 хвилин з кожного боку і потім залишивши на 10 хвилин під кришкою.

Реклама

Раніше ми розповідали, як приготувати рецепт домашнього шоколаду.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

Реклама