Кривий Ріг До сайту

Класичний рецепт в домашніх умовах: готуємо темний шоколад

Серед яскравих і барвистих обгорток різних плиток і батончиків складно розшукати ласощі, приготоване у відповідності зі старовинними рецептами шоколадних справ майстрів. Частіше під такою назвою можна отримати какао-продукти на дешевих рослинних жирах. Щоб насолодитися насиченим смаком какао-бобів, простіше зробити шоколад з какао самостійно.

Реклама

У видах класичного темного продукту використовуються лише три складових: какао-порошок, цукор і масло, – пише Інформатор.

На порцію шоколаду необхідні такі компоненти:

Покроковий рецепт:

В какао-маслі цукор практично не розчиняється, тому його слід змолоти в порошок дуже дрібної фракції.

Реклама

Щоб виключити великі частинки, його краще просіяти через відріз органзи, тоді вийде уникнути неприємного скрипу на зубах.

Раніше ми розповідали, як приготувати цукерки з сиру та какао.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Реклама

Євгенія Глубінок

 

Реклама