Більшість з нас, як не крути, дуже любить цукерки. Але у наші дні це по-перше – задоволення не з дешевих; подруге – відразу осідає на животі та боках; а по-третє – це просто шкідливо. Що ж робити, коли з’їсти цукерочку – другу ну дуже як хочеться.
Реклама
Інформатор на цей випадок пропонує приготувати цукерки самостійно, які будуть набагато дешевшими та якіснішими ніж у магазині. Та і їсти їх можна навіть після шостої години вечора.
Цукерки домашні з сиру
Реклама
Продукти
- сир, 300 г;
- ванільний цукор, 1 пакетик;
- молоко, 250 мл;
- желатин, 25 г;
- пудра цукрова, 4 ст.л. (за бажанням);
- какао, 2 ст.л.
Приготування
- Желатин заливаємо холодний молоком і залишаємо набухати.
- Сир змішуємо з пудрою і ваніліном, какао і перебиваємо масу блендером.
- Молоко з желатином нагріваємо, поки желатин розчиниться. Даємо охолонути
- Змішуємо желатин з сиром.
- Форму застеляємо плівкою і виливаємо масу, накриваємо плівкою і ставимо на 3 години в холодильник.
Виймаємо з форми і ріжемо на порційні шматочки.
Реклама
Про те, як приготувати вдома цукерки “Баунті” Інформатор писав раніше.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Альона Свірідова
Реклама