Кривий Ріг До сайту

Як буде обслуговувати своїх клієнтів ПриватБанк на різдвяні свята 7 і 8 січня

Lviv. Ukraine. 10 February. 2021.Facade of the state bank of Ukraine "Privatbank" in the city of Lviv.Nationalized by the government of Ukraine on 18 December, 2016.

На період дії воєнного стану в Україні скасовано всі вихідні з нагоди державних та релігійних свят. У зв’язку з тим, що  Новий рік та Різдво святкуються у вихідні дні, то режим роботи банківської системи було змінено.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Україна.

У період новорічних і різдвяних свят українці можуть користуватися банківськими послугами ПриватБанку цілодобово і без вихідних через мобільний додаток та Інтернет-банк Приват24, у мережі терміналів самообслуговування та банкоматів банку. Про це повідомили на сайті фінустанови.

Реклама

Тобто, 7 і 8 січня Приват24 та “Приват24 для бізнесу” буде обслуговувати клієнтів цілодобово.

Також без перепочинку працюватимуть служба онлайн-підтримки банку та телефонний сервісний центр. Мережа відділень ПриватБанку працюватиме за звичайними графіками.

Корпоративним клієнтам банку у свята в режимі 24/7/365 будуть доступні без обмежень через «Приват24 для бізнесу». Платежі на рахунки партнерів в інших українських банках та валютні операції будуть проводитися з урахуванням регламенту роботи системи електронних платежів НБУ та операцій із зовнішньоекономічної діяльності.

Реклама

7 та 8 січня 2023 року всі платежі через СЕП проводяться датою 9 січня.

Раніше ми розповідали, що Укрпошта видаватиме посилки без документів: які умови.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Євгенія Глубінок

 

Реклама