Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мав бронь, але пішов захищати Україну: під Бахмутом загинув криворіжець

30 грудня 2022 року на полі бою під Бахмутом героїчно загинув 55-річний захисник Олег Павлик з Кривого Рогу. Попри те, що чоловік мав бронь від мобілізації, все ж таки пішов воювати не маючи військового досвіду. Спочатку захищав Кривий Ріг і звільняв навколишні села, а потім Олега Михайловича перевели захищати Бахмут, де він загинув напередодні Нового 2023 року.

Трагічну звістку повідомляє Інформатор з посиланням на пост дружини загиблого Олени Павлик.

“…справжній чоловік, люблячий батько моїх дітей Павлик Олег Михайлович. Як керівник, він мав військову бронь, але відмовився від неї і наполегливо добивався у військкоматі відправлення на фронт (12 разів проходив медогляд), хоча не мав військового досвіду, не служив в армії. З початку повномасштабної війни волонтерив, був донором, усім серцем бажав бути корисним у боротьбі з окупантами, захищати рідну землю від загарбників”, – розповіла Олена.

З 6 травня 2022 року старший лейтенант, офіцер Збройних сил України, він боронив Батьківщину на Херсонському напрямку, захищав рідний Кривий Ріг, звільняв навколишні села від окупантів, а на початку грудня був переведений під Бахмут командиром мінометного взводу.

“Олег назавжди залишиться у серцях тих, хто його знав і любив. Добрий, розумний, талановитий, щедрий, надійний, сміливий, порядний, щирий, справедливий, людяний, харизматичний, винятковий, майстер на всі руки. Дякую, що був поруч майже 30 років, підтримував і допомагав, був опорою у нашому житті”, – згадує Олена Павлик.

Світла пам‘ять та шана Герою!

Раніше ми повідомляли про загибель на фронті співробітника “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору