Кривий Ріг До сайту

До новорічного столу: готуємо фаршировані крабові палички

Закуски – основа новорічного столу. Особливо закуски невеличкі, як кажуть “на один укус”. Такі, які не треба було різати. Поклав собі на тарілку, підчепив виделкою та їж. До того ж такі страви є справжньою окрасою святкового столу. Да й продукти для них можна підібрати прості, дешеві, які можна купити майже у кожному магазині.

Реклама

Інформатор пропонує три рецепти фаршированих крабових паличок.

З плавленим сиром та яйцем

Реклама

Продукти

Приготування

Реклама

З сиром та зеленню

Продукти

Приготування

Реклама

Зі шпротами

Продукти

Реклама

Приготування

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати святковий рулет з начинкою

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова