Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області п’яний чоловік на мопеді зіткнувся з автівкою: мопедист сильно травмований

Випивка та керування будь-яким транспортом є речами несумісними. Той, хто нехтує цим правилом, часто розраховується здоров’ям, а інколи й життям. Тоді врятувати п’яничку намагаються лікарі.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на співробітницю обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Тетяну Єсіч, днями в селі Знаменівка Новомосковського району 46-річний місцевий мешканець вирушив у справах на мопеді після добрячої підзарядки алкоголем. Та, на перехресті зіткнувся з легковиком. Внаслідок зіткнення цей чоловік отримав важкі травми. За викликом з приводу ДТП виїжджала бригада ЕМД Новомосковська.
Постраждалому була надана якісна медична допомога: зупинка кровотечі, іммобілізація кінцівки, знеболення, венозний доступ. Після цього горе – водія з діагнозом “закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, відкритий перелом правої гомілки, алкогольне сп’яніння” відвезли у Новомосковську районну лікарню.
Як пише лікарка: “У пацієнта в процесі тривалого лікування та спілкування з працівниками Національної поліції буде можливість зробити певні висновки та не провокувати долю”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області п’яний водій перекинув вантажівку з причепом.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору