Кривий Ріг До сайту

На святковий стіл: готуємо курячий шашлик на шпажках

Приготувати смачний шашлик можна не виходячи на вулицю, а просто у духовці. Пропонуємо вам цікавий і доволі простий рецепт, як приготувати шашлик із курячого філе на дерев’яних шпажках.

Реклама

Він обов’язково стане смачною окрасою новорічного столу. Та й готується він дуже швидко – Інформатор.

Список продуктів:

Реклама

Рецепт приготування:

Промиваємо і просушуємо куряче м’ясо, нарізаємо його невеликими порційними частинами. З’єднуємо в чаші подрібнений часник, прянощі і спеції, включаючи цедру лимона і рідкий мед. Добре заважаємо склад, викладаємо в нього шматки м’яса, залишаємо в ароматної суміші на строк від п’яти годин до доби.
Замочуємо у воді довгі дерев’яні шпажки, щоб нічого не прилипало. Очищену цибулину шаткуємо кільцями. Нанизуємо курячі порції на маленькі шампури, чергуючи м’ясо з ріпчастою овочем.
Викладаємо шашлики на сковороду з нагрітою олією, обсмажуємо до золотистого відтінку. Не менш смачний варіант приготування — курятина на шпажках, запечена в духовці.

Раніше ми розповідали, як приготувати салат з куркою.

Реклама

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Реклама