Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Володимир Зеленський приїхав у Бахмут

20 грудня, Володимир Зеленський відвідав багатостраждальний Бахмут. Прибуття Президента України на Донеччину раніше не анонсували. Зеленський нагородив сталевих бійців, які тримають оборону в Бахмуті.

Візит Зеленського до Бахмуту показали у telegram-каналі Freedom, – передає Інформатор.

Також Зеленський вручив захисникам нагороди.

“Мені здається, бахмутські герої мають отримати те саме, що отримує кожна людина. Я бажаю, щоб їхні діти, сім’ї, щоб у них було все нормально, було тепло, щоб було здоров’я. Хочеться побажати, щоб було світло, але така складна ситуація, що світло є, то ні. Головне — щоб світло було всередині”, – сказав Володимир Зеленський.

Також фотографіями з бійцями у Бахмуті опублікувала заступниця Міністра оборони України Ганна Маляр.

“Сьогоднішнім нам випало раз і назавжди розірвати це злощасне коло. Ми, українці, вже запустили для недоімперії final countdown, зворотній відлік. Завтра- зимове рівнодення і ночі ставатимуть коротшими. Найтемніша ніч закінчиться світанком нашої Перемоги. Зрештою, що таке 300 днів із нашої понад 300-т річної боротьби за визволення від росії? Із понад 30-ти років Незалежності, яка муляла настільки, що агресор наважився на самовбивчий крок? 300 днів Великої Визвольної Війни”, – написала Ганна Маляр.

Ганна Маляр з військовими у Бахмуті

Перші фото з візиту керівництва України у Бахмут

Раніше ми розповідали, як Зеленський приїздив у щойно звільнений Херсон.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору