Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі пасажирів буде возити новенький німецький автобус

Кривий Ріг завдяки співпраці з Благодійною організацією Німеччини «Tübingen hilft Ukraine» отримав автобус Mercedes–Benz Citaro EVOBUS. Новенький автобус із Німеччини буде залучений для перевезень на міських маршрутах. Сам автобус великий, комфортабельний, у ньому передбачені зручності для пасажирів з обмеженими можливостями. Тут 29 пасажирських місць, а всього у ньому може перебувати до 100 чоловік.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на прес-центр міськвиконкому.

З перших днів війни автобуси Кривого Рогу не лише перевозили пасажирів, також місто направляло автобуси на вивезення жителів з тимчасово окупованих територій, евакуацію поранених та низку інших важливих завдань. І зараз місту дуже потрібні автобуси!

Адже через руйнування ворогом об’єктів енергетичної інфраструктури по всій Україні запроваджені екстрені відключення електроенергії й ми живемо в режимі обмеженого споживання енергетики. Це стосується і роботи електротранспорту. Він також працює в обмеженому режимі. А тому основне навантаження на сьогодні є саме на комунальні автобусні маршрути та маршрути, які обслуговуються приватними перевізниками.
Також можлива передача благодійною організацією «Tübingen hilft Ukraine» й інших автобусів нашому місту.
Наразі у Кривому Розі на маршрутах працюють 72 тролейбуси, 10 трамваїв швидкісного, замість звичайних останнім часом 5-ох, та 25 міських трамваїв.

Автобус з Німеччини вміщає до 100 пасажирів

Салон нового автобусу

Раніше ми повідомляли про зміну розкладу руху електричок з Кривого Рогу.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору