Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Святкова обгортка зі старої тканини: креативні ідеї оформлення новорічних подарунків

Який довгоочікуваний період грудень… Нарешті можна подумати про найприємнішу частину – пакування подарунків для рідних та друзів. Як це зробити творчо та креативно? Підготували для вас декілька порад та трішки натхнення.

Знадобиться лише папір, ножиці, різнокольорові стрічки та ваш креатив і фантазія, які допоможуть створити чудові композиції – розповідає Інформатор.

Стильна упаковка

Найпопулярніший спосіб упакувати подарунки – покласти їх у коробку, обгорнуту декоративним папером і перев’язати стрічкою. Це класична вічна ідея, яку час від часу варто оновлювати. Насамперед важливі декоративні матеріали. Нехай вони будуть якісні, щоб ви не нервували під час підготовки подарунків, а ваші близькі змогли насолодитися естетичним виглядом. Вибирайте товстіший декоративний папір, який не буде складатися або рватися при загортанні. Зверніть увагу на якість і стиль стрічок, етикеток і бантиків – тканинні моделі будуть набагато практичніше глянцевих моделей з фольги. Пакуючи новорічні подарунки, дотримуйтесь свого вродженого почуття естетики. Папір краще купувати за кольором до бантика, а інші елементи брати у схожому стилі. Ви можете створити чарівну пастельну композицію, вишукану чорну із золотистим або казкову сріблясто-білу, що так нагадує зиму.

Техніка орігамі

Ефектне віяло 

Паперові закладки

Загортання у тканину 

Раніше ми розповідали, як змайструвати “Витвір Різдвяний”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору