Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Кривий Ріг став недоступним для російської артилерії, але є виключення

Після того, як ЗСУ відкинуло росіян на лівий берег Дніпра, Кривий Ріг став майже недоступним для РСЗВ. Але це не є приводом нехтувати своєю безпекою, ігноруючи сигнали повітряної тривоги.  Небезпека залишається.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на військову адміністрацію Кривого Рогу, ворог відкинутий на лівий берег Дніпра та зі ствольної артилерії та РСЗВ, за винятком наддальнобійних «Торнадо», їм по Кривому Рогу не дістати. Але зберігається висока загроза ракетних ударів та ударів дронами, які ворог завдає по інфраструктури країни, щоб залишити мільйони людей без світла, води та тепла.

Військова адміністрація звертається до мешканців міста з проханням дотримуватися всіх правил повітряної тривоги та берегти себе та своїх близьких. Також треба пам’ятати, що зараз ситуація в енергетиці по всій країні дуже серйозна. Зберігається ймовірність застосування енергетиками аварійних та віялових відключень електроенергії. Тому необхідно зберігати вдома запаси води, ліків, тримати зарядженими телефони, ліхтарики та пауербанки.
Що до ситуації у Кривому Розі, то вона повністю стабільна та контролюється Військовою адміністрацією та ЗСУ. Усі органи влади чітко виконують свої обов’язки. Комунальні підприємства, соціальні установи, вся важлива інфраструктура – працюють стабільно.

Раніше Інформатор писав про те, що стало відомо, якими ракетами атакували росіяни Кривий Ріг 6 грудня.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору