Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Куди піти на вихідних у Кривому Розі: цікаві події міста

На цих вихідних синоптики обіцяють не дуже холодну погоду, але буде трохи дощити. Тому треба вибирати активний відпочинок з родиною або друзями у таку погоду.

Інформатор зібрав для криворіжців найцікавіші екскурсії на вихідні.

Криворізький міський академічний театр музично-пластичних мистецтв “Академія Руху” запрошує до себе в гості на екскурсію. Захід відбудеться цієї суботи 10 грудня. Збір групи об 13:45 -14:00 біля пам’ятника Пресвятій Богородиці (Покрова) поруч з будівлею виконкому Покровської районної у місті ради.

У цю неділю відбудеться майстер-клас “Розпис новорічних іграшок”. Початок о 10:00 до 13:00.

Прем’єра міні-вистави “Тінь”5 серія монологів на кв.ARTi Початок о 10:00 до 12:00.

Краєзнавчі лекції з плетінням сіток “Традиції святкування зимових свят в Україні та на Криворіжжі”. Час проведення: 9:00 – 14:00 (5 годин). Місце проведення: детальну адресу повідомимо у телефонному режимі після реєстрації перед заходом.

Пішохідна екскурсія “Зимовими стежками Петровського відвалу”. Збір – з 09.45 до 10.00 на дитячому майданчику ж / м “Первомайка” (перехрестя доріг від “Юності”, “Більшовика” і шахти “Криворізька” (“Родина”).

Аудіовізуальний перформанс-роздум Ренато Ортіса “Один” відбудеться у неділю: 16:00 до 17:30. Локація: підземний паркінг ТРК “Сонячна Галерея” (пл.30-ти річчя Перемоги, 1).

Раніше ми розповідали, що поліція розповіла подробиці розслідування смерті двох маленьких хлопчиків у Кривому Розі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору