Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпропетровській області чоловікові відірвало руку салютом

Наближається Новий рік. І хоча Верховна рада вже підтримала законопроєкт про заборону використання і продаж піротехнічних засобів в Україні, а війна зробила не етичним та навіть зневажливим до тих, хто пережив та переживає постійні обстріли й прокидається від кожного звука, схожого на вибух, на вулицях Дніпропетровської області вже почалася масова торгівля петардами. А це додає роботи працівникам швидкої допомоги.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на працівницю швидкої допомоги Кам’янського Ларису Биданцеву, днями до швидкої допомоги міста надійшов виклик, про те, що у місті чоловік знайшов якісь блискучий предмет, взяв його у руку, а предмет ніби-то вибухнув, відірвавши чоловікові руку.

На місце події терміново виїхала бригада екстренної медичної допомоги. На місті з’ясувалося, що постраждалий був нетверезим. У такому стані він придбав петарду і тримав її в руці в кармані. Петарда вибухнула. В результаті: рвані рани правої кисті й садна обличчя на фоні алкогольного сп’яніння. Бригадою ЕМД надана допомога, оброблені рани, накладена пов’язка. Постраждалого відвезли до травмпункту.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі підліток, підірвавши петарду, отримав опік ока

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору