Рецепт ледачих пиріжків швидкого приготування. Тут не потрібно замішувати тісто, для цього використовуємо звичайний тонкий лаваш. В якості начинки беремо м’ясний фарш, для соковитості і аромату змішуємо його з цибулею, часником і майонезом.
Пиріжки виходять дуже соковитими всередині, з хрусткою рум’яною скоринкою зовні – розказує Інформатор.
Інгредієнти:
- Лаваш – 2-4 шт.
- М’ясний фарш – 500 г
- Ріпчаста цибуля – 2-3 шт.
- Рослинна олія
- Майонез або кетчуп – 5 ст. ложок
Приготування:
Фарш обсмажити до напівготовності. Потім додати до нього нарізану ріпчасту цибулю, перемішати і смажити до повної готовності. Ділимо лаваші на частини, змащуємо кожну майонезом, кладемо начинку, а потім загортаємо. Обсмажити в олії до хрусткої скоринки.
Смачного!
Раніше ми розповідали, як приготувати капустяний пиріг без муки.
Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг
Євгенія Глубінок