Кривий Ріг До сайту

Готуємо швидко: пиріжки з лаваша з м’ясом

Рецепт ледачих пиріжків швидкого приготування. Тут не потрібно замішувати тісто, для цього використовуємо звичайний тонкий лаваш. В якості начинки беремо м’ясний фарш, для соковитості і аромату змішуємо його з цибулею, часником і майонезом.

Реклама

Пиріжки виходять дуже соковитими всередині, з хрусткою рум’яною скоринкою зовні – розказує Інформатор.

Інгредієнти:

Реклама

Приготування:

Фарш обсмажити до напівготовності. Потім додати до нього нарізану ріпчасту цибулю, перемішати і смажити до повної готовності. Ділимо лаваші на частини, змащуємо кожну майонезом, кладемо начинку, а потім загортаємо. Обсмажити в олії до хрусткої скоринки.

Смачного!

Реклама

Раніше ми розповідали, як приготувати капустяний пиріг без муки.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Євгенія Глубінок

Реклама

 

 

Реклама