Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Кривий Ріг отримав автономну установку для очищення води навіть в умовах блекауту

Міськводоканал отримав унікальну автономну установку, яка у випадку блекауту зможе очищувати воду для питного водопостачання з будь-якого джерела. Автономну станцію можна перевезти у будь-який район міста. Установка отримана за підтримки Благодійного Фонду «Відбудуємо нашу Україну».

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на КривийРiг Інфо.

Міськводоканал отримав станцію очистки води, яка може брати воду будь-звідки та видавати чисту воду.  Автономну станцію можна перевезти у будь-який район міста, підключити до генератора і навіть з річкової води вона видаватиме питну очищену іонізовану воду. Установка отримана за підтримки Благодійного Фонду «Відбудуємо нашу Україну».

“Цю установку ми виготовили та подарували для потреб Кривого Рогу. Вона бере воду будь-якої якості – як з підземних так і поверхневих джерел. Очищує її та дає високоякісну питну воду – 48 тон води на добу”, – сказав директор Фонду Олег Кленін.

«Система живлення Водоканалу на генераторах, у тому числі, використання цієї установки, дозволить забезпечити питною водою населення, лікарні, Будинки милосердя, пункти незламності та інші об’єкти критичної інфраструктури», – сказав Вілкул.

Автономна установка

Очищує воду для питного водопостачання з будь-якого джерела

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі помітили “регулювальника” з віником.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

 

 

Нагору