Кривий Ріг До сайту

Україну накриє магнітна буря: як захистити себе від негативного впливу

Магнітна буря – явище, яке виникають через підвищену активність Сонця. Щомісяця люди переживають декілька магнітних бур, через які можливе погіршення самопочуття. Магнітні бурі очікуються на початку зими.  

Реклама

Як повідомляє Інформатор, погодний сайт Meteoagent попереджає про магнітну бурю на початку зими. Вона очікується 1-2 грудня і буде слабкою по силі.

Український ресурс Gismeteo також прогнозує магнітну бурю 1 і 2 грудня. Буря буде слабкою, але на другий день сонячна активність буде вищою. Пік бурі випаде на ранок і день 1 грудня, і на день і вечір 2 грудня.

Реклама

Зверніть увагу, що прогноз магнітних бур на грудень може змінитися протягом місяця, оскільки на такий тривалий термін він є неточним.

Вплив магнітних бур на здоров’я

Вплив магнітних бур на здоров’я індивідуально. У кожної людини він проявляється по-різному, але найсильніше ці явища впливають на метеозалежних, літніх і вагітних, а також власників хронічних хвороб.

Найчастіші симптоми магнітної бурі такі: головний біль, запаморочення, нудота і блювота, підвищений артеріальний тиск, біль в серці і суглобах, втома, безсоння.

Реклама

Щоб звести до мінімуму негативний вплив бурі, потрібно дотримуватися певних правил в небезпечні дати.

Раніше ми повідомляли, де у Кривому Розі розташовані пункти обігріву.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Олена Шевченко