Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На кого ставити на Чемпіонаті Світу 2022?

На цьогорічному Чемпіонаті Світу з футболу в Катарі представлені футбольні збірні з 32 країн світу. Після того, як будуть зіграні 64 матчі, ми дізнаємося країну-переможця. Якщо ви бажаєте додати життю трохи азарту та зробити ставку можливого кандидата на перемогу вже зараз, не зволікайте та ставте на свого улюбленця вже зараз Якщо ви не знаєте на кого варто ставити та не можете власноруч прогнозувати результат ЧС, тоді просто вам пощастило знайти цю статтю. Ми знаємо, хто має найбільше шансів на перемогу, адже суперкомп’ютер BCA Research спрогнозував результати цьогорічного чемпіонату світу з футболу. Завдяки йому ми знаємо, хто, швидше за все, отримає титул і корону. 

Чемпіонат світу в Катарі, за комп’ютерними розрахунками, виграє Аргентина. Суперкомп’ютер BCA Research підрахував, що збірна Ліонеля Мессі, збірна Аргентини та збірна Португалії Кріштіану Роналду зіграють у фіналі Чемпіонату світу з футболу 2022 року в Катарі, де Альбіселесте виграє трофей.

Яким є прогноз на результати фіналу?

Суперкомп’ютер здатен передбачити не тільки перемогу, а й інші результати турніру. Ось які результати можна вважати найбільш ймовірними у фіналі: 

  • Аргентина зустрінеться з Португалією у фіналі
  • Аргентина переможе Португалію після успішного пенальті
  • Англія вилетить у півфіналі.
  • Франція натомість не матиме шансів захистити корону та покине турнір у нокаут-системі.

За прогнозом, Аргентина в серії пенальті переможе Португалію, яка виведе Англію в півфінал.

У який спосіб розраховується можливий результат?

Дослідження BCA ґрунтується на статистиці індивідуальних матчів (за даними EA Sport FIFA), а також на перерахунку результатів 192 групових етапів і 64 раундів плей-офф, зіграних на Чемпіонаті світу 2006, 2010, 2014 і 2018 років.

Згідно зі статистикою, Аргентина виграла чотири з п’яти серій пенальті, заробивши 77 відсотків успіху. Тим часом Португалія провела лише одну серію пенальті проти Англії в 2006 році, забивши три з п’яти спроб, щоб досягти 60-відсоткового показника успіху.

Хто стане переможцем на думку українських букмекерів?

Здається малоймовірним, що результат дослідження суттєво вплине на коефіцієнти букмекерів, але він точно може вплинути на купони, які найчастіше вибирають українці. Букмекерські контори в Україні – на цей момент 3 букмекерські контори, що працюють за ліцензією – одностайно вважають, що переможцем цьогорічного ЧС буде Бразилія. Щодо решти місць, дивіться таблицю нижче.

Хто має найбільші шанси на перемоги за даними українських букмекерів:

  • Бразилія – букмекери прогнозують, що вона є головним претендентом на перемогу.
  • Аргентина – переможець останнього турніру Copa America – другий фаворит ставок
  • Іспанія – попри останні поразки, її все ще вважають потенційним переможцем 
  • Франція – у них сильний склад і є шанс повторити успіх 4-річної давності
  • Англія – ​ сильна команда, яка буде небезпечною для будь-якого суперника
  • Німеччина – здається, що Німеччина зараз недостатньо сильна, щоб виграти чемпіонат світу, але вона точно не здасться легко.
  • Бельгія – одна з чорних конячок турніру. Перемога Бельгії може бути чудовою.

Рекламний матеріал

Нагору