Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізький залізорудний комбінат переходить на неповний тиждень роботи

У зв’язку з масовим ракетним обстрілом територій України рф було зупинене енергопостачання споживачів усіх категорій у Криворізькому залізорудному комбінаті. Через це у деяких категорій персоналу підприємства змінено графік роботи – неповний тиждень роботи.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на АТ «Криворізький залізорудний комбінат».

Роз’яснення з цього приводу надає директор з персоналу Дмитро Дячук. З 1 зміни 24 листопада до 30 листопада виникла необхідність зміни режиму роботи окремих дільниць структурних підрозділів комбінату шляхом встановлення неповного робочого тижня, а саме:

1. Для підтримки обладнання в робочому стані на шахтах «Тернівська», «Козацька», «Покровська», «Криворізька» та ШБУ створюються чергові ланки:

• дільниці ВШТ шахт чисельність 4 особи на добу;

• дільниць гірничопідготовчих, гірничо-капітальних, з технічного обслуговування імпортної техніки, очисних, нарізних, бурових робіт 2 особи на добу.

2. Для працівників всіх категорій персоналу скасовуються зміни, які встановленні графіком виходів на роботу з 1 зміни 24 листопада до 30 листопада, а саме:

на шахтах «Тернівська», «Козацька», «Покровська», «Криворізька» та ШБУ для:

• дільниць гірничопідготовчих, гірничо-капітальних, з технічного обслуговування імпортної техніки, очисних, нарізних, бурових робіт, внутрішнього шахтного транспорту, вибухових робіт, ремонтно-відновлювальних робіт та доставки матеріалів, дробильно-сортувальних фабрик.

Для працівників медико-санітарної частини:

• фельдшер (сестра медична) (підземного медичного пункту).

Для працівників гірничої інспекції з технічного контролю якості руд:

• лаборант-радіометрист, майстер гірничий.

Для працівників автобази:

• водії автотранспортних засобів, що зайняті на перевезенні пасажирів з місця роботи до дому.

3. Для працівників всіх категорій персоналу шахт «Тернівська», «Козацька», «Покровська», «Криворізька», шахтобудівельного управління, АУП комбінату, учбово-курсового центру, центру інформаційних систем, бази матеріально-технічного постачання, управління залізничного транспорту, ремонтно-механічного заводу, енергетичного цеху, центральної енерголабораторії, медико-санітарної частини, гірничої інспекції з технічного контролю якості руд, автобази згідно з наказами запланований графік виходів на роботу у листопаді та встановлений баланс робочого часу залишається без змін.

Раніше ми розповідали, про готовність Повітряних сил України до можливих російських атак.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

 

Нагору