Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Трагічний день для Дніпропетровської області: росія поранила 13 мешканців, ще одного шукають під завалами

26 листопада, ворог поцілив ракетами по двом районам Дніпра. Тринадцять постраждалих людей, серед яких – підліток. Стан хлопця стабільний. Четверо громадян ушпиталені, їм надано необхідну медичну допомогу. Одна 77-річна жінка – у тяжкому стані.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука, обстрілами знищено чотири приватних будинки Дніпра, ще два згоріло. Понівечено приміщення, в якому виготовляли крупи: окупанти розгатили понад тисячу квадратних метрів складу.

Окрім того, пошкоджено церкву, понад півсотні приватних осель й одну багатоповерхівку. Також – два навчальні заклади. Внаслідок атаки без газу залишилось 35 приватних домівок.

Рятувальники ліквідували дві пожежі. Нині продовжують шукати людину, яка, ймовірно, перебуває під завалами. Роботи тривають, залучили кінологічну службу.

В інших районах Дніпропетровщини протягом дня – без надзвичайних ситуацій.

Велика кількість громад Дніпропетровщини нині – без електроенергії. Але жодні блекаути не примусять нас сісти за стіл переговорів, мета яких – зупинити ЗСУ на шляху звільнення нашої держави від російських окупантів.

“Світла немає в Україні, а суцільна тьма – в росії. Ми сильніші, ми знаємо, за що воюємо. Тому і Перемога в цій війні буде за Україною. Покладаємося на ЗСУ, віримо в Президента і виборюємо свободу разом”, – каже Лукашук.

Велика вирва у середмісті Дніпра від ворожої ракети

Знищені будинки, у яких за мить до “прильоту” кипіло життя

Раніше ми повідомляли про дивовижний порятунок волонтера, який підірвався на ворожій міні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору