Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

“Пункти Незламності”: де у Кривому Розі можна обігрітися, відпочити та зарядити мобільний під час тривалої відсутності електроенергії

Ворог продовжує знищувати критичну інфраструктуру України, розраховуючи на те, що українці не витримають складних умов та стануть вимагати від Уряду піти на поступки росії. Але український народ – народ, який не скоряється. Люди просто готуються пережити тяжкі часи.

Як повідомляє Інформатор, у Кривому Розі та всій Україні почали організовуватися “Пункти Незламності”.

Їх створюють в адміністративних будівлях, школах, та інших громадських місцях.  В разі аварійного відключення електроенергії більш ніж на 24 години, Пункти Незламності стануть острівком безпеки, стабільності, тепла та нашої єдності, які функціонуватимуть цілодобово і безкоштовно для тимчасового перебування.Там можна зігрітися, взяти води та необхідні ліки, випити гарячого чаю, зарядити мобільні пристрої, скористуватися інтернетом та таке інше.

Щоби дізнатися, де саме розташований найближчий до вас Пункт, треба зайти на сайт, та ввести адресу. На мапі з’явиться позначка місця розташування закладу.

Час перебування в Пунктах не лімітований, але треба рахуватися з іншими та залишатися людиною навіть у складних умовах, даючи можливість зігрітися всім нужденним.

Відмітимо, що у разі повітряної тривоги співробітники Пунктів Незламності проінструктовані, як діяти у разі всіляких загроз.

Раніше Інформатор писав про те, як підтримати дітей, які сумують за домом.

Дізнайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору