Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

росія за день вистреляла в Україні десятирічний бюджет махачкали чи більш ніж п’ятирічний бюджет оренбурга

Українці, яким до нещастя, довелося пережити російську окупацію, ні як не можуть зрозуміти, як солдати такою багатої  корисними копалинами країни, як росія, можуть не знати, як користуватися електрочайниками, бойлерами та іншою звичайнісінькою для нас побутовою технікою. Не розуміють українці, навіщо красти у дарунок коханим вживану жіночу білизну! Невже ці люди настільки жебракують! Чому? 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, причина цієї повальної бідності більшої частини росіян проста: замість того, щоби збагачувати та розбудовувати свою країну, роблячи свій народ заможнішим, вони руйнують Україну, щоразу витрачаючи на це річні бюджети цілих міст, да не за один, а за декілька років.

Спеціалісти Центру протидії дезінформації підрахували, у яку суму обійшовся агресору масований обстріл українських міст 15 листопада та скільки річних бюджетів найбільш “войовничих” міст росії ця сума складає.

15 листопада окупанти, випустивши понад 90 ракет, здійснили один із наймасованіших обстрілів території України з початку повномасштабної війни. За розрахунками Forbes, їх вартість складає 700–900 млн. дол.

При цьому за офіційними даними, річний бюджет столиці дагестану махачкали складає близько 61, 61 млн. дол (це 11,5% від суми денного залпу); річний бюджет столиці бурятії улан-уде – 97,52 млн.дол (12,2 % від суми залпу); волгограду – 240,15 млн.до (30% від суми залпу); столиці башкортостану уфи – 273, 96 млн.дол (34,3% від суми залпу); краснодару  – 357,01 (44, 6% від суми залпу); челябінська – 298, 6 млн. дол (37,3% відсотка від суми залпу); оренбурга – 144,09 млн дол (18% від суми залпу)

А що ж росіяни? Схоже, їм не важливо, наскільки погано живуть вони. Головне для мешканців росії, щоби українці (та й всі інші народи світу) жили ще гірше.

Раніше Інформатор писав про те, що росіяни накопичують ракети для масованого удару по Україні під час морозів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору