Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Страшний день у Дніпропетровській області: росіяни завдали ракетного удару та обстрілювали з РСЗВ

День 17 листопада був страшним для мешканців Дніпропетровської області. Але він показав, що ані масовані ракетні та артилерійські обстріли з боку росіян, ані пов’язані з ними перебої з електроенергією та водою, ані будь інші спроби ворога підкорити Україну та українців, не взмозі це зробити.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука, вдень зафіксовано прильоти російських ракет у двох районах Дніпра. Окупанти завдали ударів по промисловому та приватному підприємствам. 23 людини постраждали, серед яких – дівчинка-підліток 15 років. Найстаршій пацієнтці – 83, в жінки інфаркт. Люди дістали різних ушкоджень, здебільшого це – порізи, струс мозку. Нині 9 постраждалих залишаються в медзакладах.

Троє осіб врятовані підрозділами ДСНС. Ще 50 людей рятувальники вивели в безпечне місце з території промислового підприємства, на яке прийшовся один з ударів.

На щастя – без загиблих.

У Дніпрі внаслідок ворожих атак в різних районах пошкоджено близько півтора десятка багатоповерхівок, три двоповерхові будівлі, частково зруйновано приватний будинок і ще один пошкоджено. Понівечено школу, коледж, з десяток автівок, причепи, громадський транспорт та контактні мережі, газогін. Рятувальники загасили одну пожежу.

За уточненою інформацією, внаслідок нічної атаки по Нікополю травмовано 20-річного хлопця. Він дістав ушкодження ноги. Загрози його життю немає, постраждалий лікується амбулаторно.

Щодо інших районів Дніпропетровської області: вдень окупанти з РСЗВ вдарили по Марганецькій громаді, що на Нікопольщині. Минулося без постраждалих.

Раніше Інформатор писав про те, що вранці 17 листопада, під час повітряної тривоги ворог поцілив ракетами по об’єктах інфраструктури Дніпра.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору