Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ампутація пальця, відкрита черепно-мозкова травма: у Дніпропетровській області рятують чоловіків постраждалих від вибуху гранати в квартирі

14 листопада, у Кам’янському двоє чоловіків намагалися власноруч розібрати гранату, яка вибухнула у них в руках. 37-ми та 35-ти річні чоловіки отримали тяжкі травми і були госпіталізовані до місцевої лікарні.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на директора обласного центра катастроф Радія Шевченко, фельдшери виїхали на повідомлення про можливий вибух, газового балону.

Прибувши через 7 хвилин на місце виклику, медики знайшли в квартирі двох постраждалих. Виявилось, що чоловіки 37 і 35 років принесли додому гранату і почали його розбирати. В результаті стався вибух.

Після надання екстреної медичної допомоги з діагнозами: мінно-вибухова травма, множинні осколкові поранення обох кінцівок, термічний опік нижніх кінцівок 3 ступеня, відкрита черепно-мозкова травма, трус головного мозку, множинні рани обличчя, грудної клітини, ампутація ІV пальця правої руки.

З такими тяжкими травмами, чоловіків госпіталізували до місцевої лікарні. Наразі вони проходять стаціонарне лікування.

Раніше ми повідомляли про вибух міни біля ЗАЕС.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору