Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпрі забрали у батьків шість дітей, які терпіли знущання від вітчима та жили в антисанітарії

Вдень, 14 листопада, на вулиці міста Дніпра мешканці побачили дитину в одній спідній білизні. Патрульні прибули на місце події, де виявили 10-річного хлопчика, якому небайдужі люди вже дали теплий одяг.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області.

До патрульних вийшов чоловік, який назвався вітчимом дитини. Хлопчик розповів поліцейським, що він вибіг з дому, бо вітчим душив його. Коли на місце прибула матір дитини, то заявила, що в таких діях свого співмешканця вона не вбачає нічого поганого, мовляв, це так званий процес виховання.

Інспектори з’ясували, що в квартирі перебувають шестеро дітей віком від 1 до 13 років. Оглянувши умови їхнього проживання поліцейські були вражені антисанітарією, відсутністю нормальної їжі та станом дітей. Вони повідомили про виявлений факт ювенальну превенцію та соціальну службу. Оцінивши ризики перебування неповнолітніх в таких умовах, патрульні викликали швидку. Усіх шістьох забрали до лікарні, де їх оглянуть та нададуть допомогу. Щодо питання притягнення до відповідальності батьків та подальшу долю дітей вирішуватимуть відповідальні за це служби.

У квартирі перебувають шестеро дітей віком від 1 до 13 років

Діти живуть в повній антисанітарії

Вітчим душив 10-річного хлопчика

Раніше ми розповідали, що у Кривому Розі мати залишила 4-річну доньку на лежачу бабусю і пішла пиячити.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору