Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Monobank перестав безкоштовно міняти картки: скільки доведеться платити

Вже доводилось міняти стару картку Monobank? Якщо пригадаєте, то робили ви це безкоштовно. До чого ми ведемо: вам пощастило, бо більше в цьому плані  “халяви” не буде. У банку раптові нововведення.

Як повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна, дізнались про це випадково у відгуках на сайті “Мінфін“. Клієнтка Monobank’у написала, що її картка перестала працювати – спочатку розслоїлась, потім перестав працювати безконтактний спосіб оплати, а зрештою й сам чіп. Тому звернулась у банк, щоб її замінити.

За цю послугу попросили сплатити 100 гривень. Але до кінця картки ще 2 роки. За що? За те, що мені видали неякісну картку, яка не допрацювала до кінця свого терміну дії? Здається під час війни Монобанк вирішив спеціально робити не якісні картки, щоб потім заробляти на клієнтах”, – пише обурена клієнтка.

Що відповів Monobank

За словами співробітників, вони намагались тримати старий тариф до останнього. Введення плати за перевипуск картки обумовлено подорожчанням виготовлення самих карток – пластик, чіп тощо.

Тож, якщо й у вас виникла потреба замінити стару картку, готуйте 100 гривень.

Раніше Інформатор писав про те, що у Monobank зросте відсоток за зняття готівки з карти.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

Нагору