Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Укрзалізниця почала продаж квитків до Сімферополя, Донецька і Луганська

На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, “Укрзалізниця” запустила благодійний проєкт “Квитки до перемоги”. З 13 листопада можна оформити квитки на три перших рейси з Києва до п’ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на “Укрзалізницю”.

“Разом із платформою UNITED24 розпочинаємо благодійний проєкт «Квитки до перемоги».  Квиток можна придбати, зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а скористатися ним — одразу після деокупації. Щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою і місцем”, – написали в “Укрзалізниці”.

Рейси буде здійснювати легендарний «Потяг до перемоги», розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях. Оформити символічний квиток можна за посиланням.

Усі квитки благодійні: кошти від їхнього продажу будуть переказані через платформу United24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами.

Раніше ми писали, як мешканцям тимчасово окупованого Криму евакуюватися потягами на підконтрольну Україні територію.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору