Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Перевір себе: 9 листопада у Україні проведуть радіодиктант

В Україні, 9 листопада, об 11:00 за київським часом, проведуть Радіодиктант національної єдності. Традиційно, вже 22-й раз він відбудеться у День Української писемності. Авторкою тексту цьогорічного диктанту буде українська письменниця та режисерка Ірина Цілик, а читатиме його народна артистка, Герой України Ада Роговцева.

Як повідомляє Інформатор, Радіодиктант звучатиме по всій країні на хвилях Українського Радіо та Радіо Культура. Водночас флешмоб укотре вийде за межі суто радіоформату: він наживо транслюватиметься на телеканалах та діджитал-платформах Суспільного Мовлення.

Написання Радіодиктанту-2022 адаптовано до умов воєнного часу. У різних країнах світу будуть облаштовані студії для написання диктанту для вимушених переселенців та українців, які живуть за кордоном. Також уже традиційно Радіодиктант писатиме антарктична експедиція на станції «Академік Вернадський».

Надіслати свою роботу для перевірки можна так:

Надішліть паперового листа за адресою: м. Київ, вул. Хрещатик, 26, 01001. Важливо, щоб гриф дати надсилання був не пізніше ніж 10 листопада.

Сфотографуйте/відскануйте написаний текст (у форматі .jpg, .png, .jpeg, .tiff, .pdf). Надішліть текст до 11:00 10 листопада на rd@suspilne.media або через електронну форму для отримання робіт. Її оприлюднять на сайті Українського радіо 9 листопада.

Раніше ми розповідали, як навчатися дітям, якщо вимкнули світло і зник інтернет.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору