Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Мав безліч нагород: на війні загинув командир з П’ятихаток

24 жовтня, у бою за Батьківщину, загинув 35-річний захисник Микола Ігорьович Арлієвський. З 2015 року був мобілізований до лав Збройних Сил України. Микола мав безліч нагород за свою військову службу.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Кам’янську районну державну адміністрацію.

З 2007 по 2008 роки проходив строкову військову службу. В липні 2015 року мобілізований до лав Збройних Сил України, де проходив службу в Національній гвардії України на посаді командира бойової машини. В жовтні 2016 демобілізований у запас. З лютого 2017 року проходив військову службу за контрактом на посаді командира бойової машини – командира відділення. З листопада 2019 року проходив військову службу за контрактом у військовій частині А0536 на посаді командира бойової машини-командира 3 механізованого відділення 1 механізованого взводу 4 механізованої роти 2 механізованого батальйону. В травні 2022 року знов мобілізований до лав ЗСУ. Проходив службу на посаді навідника 2 мотопіхотного відділення 2 мотопіхотного взводу 1 мотопіхотної роти. Нагороджений нагрудним знаком «За зразкову службу», почесним нагрудним знаком начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України «За взірцевість у військовій службі” ІІІ ступеню, відзнакою Президента України «За участь в Антитерористичній операції».

“Висловлюю найщиріші слова співчуття рідним та близьким з приводу непоправної втрати. Низький уклін нашому захиснику! Вічна пам’ять Герою”, – висловлює співчуття начальник районної військової адміністрації Олег Гапіч.

Раніше ми розповідали, що на фронті загинув військовий водій і батько двох дітей з Дніпропетровської області.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору