Кривий Ріг До сайту

У Дніпропетровській області наркоділки ховали у квартирі чотири мільйони гривень готівкою

Наркоділки з Дніпропетровської області, яких на початку жовтня викрили співробітники ДБР та СБУ, тримали у квартирі одного з членів злочинної групи понад 4 млн грн готівкою. Скористуватися “заначкою” їм не судилося. Гроші знайшли правоохоронці.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу ДБР.

На початку жовтня працівники ДБР спільно з СБУ в Дніпропетровській області викрили потужну нарколабораторію з виготовлення метамфетаміну. Організував “наркобізнес у промислових масштабах” мешканець Дніпра. До наркобізнесу залучив навіть власну дружину. Спеціальну лабораторію злочинна група облаштувала в будинку одного зі своїх учасників.
“Виробництво” діяло під «дахом» місцевого правоохоронця. Він не тільки прикривав своїх спільників, а й забезпечував постачання інгредієнтів для наркотиків.
“Вбивчу продукцію» “продавці” розповсюджували методом так званих «закладок». Клієнтів підшукували через Інтернет. За попередніми оцінками, місячний оборот нелегальної лабораторії сягав 5 млн гривень.
На початку жовтня працівники ДБР спільно з СБУ в Дніпропетровській області викрили банду. Було проведено понад 45 санкціонованих  обшуків. У квартирі одного з “ділків” було сховано більш як 4 млн гривень готівкою. Крім того, у “торговців смертю” були знайдені наркотичні речовини, в тому числі важкі наркотики – метадон та метамфетамін, за цінами чорного ринку на понад 1,5 млн гривень.
Шістьом учасникам групи, у тому числі організатору, повідомлено про підозру в участі в злочинній організації та незаконному виробництві, зберіганні та збуті наркотичних засобів.
Санкція статті передбачає покарання до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Слідство триває. Встановлюються інші члени злочинної групи.

Реклама

Було проведено понад 45 санкціонованих  обшуків.

Була вилучена готівка на суму понад 4 млн грн

“Виробництво” діяло під «дахом» місцевого правоохоронця.

Нарколабораторія виготовляла у великих обсягах метамфетамін та інші наркотичні засоби.

“Вбивчу продукцію» “продавці” розповсюджували методом так званих «закладок».

Вилучений “товар”

Знайдені докази злочинної діяльності

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі поліція вилучила у зловмисників 57 кг психотропів на 12 млн грн.

Дізнавайтесь головні новини Кривого Рогу і України на Telegram-каналі Інформатор Кривий Ріг .

Альона Свірідова

Реклама