Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У боях на Донеччині загинув кранівник з Кривого Рогу

За незалежність і свободу України, загинув у боях на Донеччині, 40-річний кранівник Максим Олегович Коптєв, родом з селища Мусіївка Лозуватської громади.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Криворізьку районну державну адміністрацію.

Максим Коптєв, закінчивши Зеленогайську школу, продовжив навчання у місті Кривий Ріг, де жив і працював кранівником на заводі. Односельці згадують земляка як відповідального, доброго та щирого чоловіка. 12 жовтня він став на захист нашої держави, приєднавшись у лавах Збройних Сил. На жаль, життя його завчасно обірвалося…

«Від імені мешканців Криворізького району висловлюю щирі співчуття рідним та близьким загиблого захисника з приводу непоправної втрати. Важко осягнути те чорне горе для всіх тих, хто любив та шанував Максима Олеговича, хто пам’ятатиме мужнього воїна, що так швидкоплинно пішов у вічність… У глибокій скорботі ми всі разом схиляємо голови перед подвигом Героя та вклоняємося перед світлою пам’яттю українського солдата, який віддав власне життя за нас, за свою землю, за країну. Вічна слава і вічна пам’ять полеглому Герою!» – сказав начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко.

Раніше ми розповідали, що через смертельне поранення загинув криворізький танкіст.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

 

Нагору