Кривий Ріг До сайту

Про запас: готуємо паштет з бекону в банках

У воєнний час завжди треба мати у запасі їжу, яку не треба готувати. Ситний паштет, який можна просто намазати на хліб  і який довго можна зберігати у банках навіть вдома, саме такий.

Реклама

Інформатор пропонує приготувати паштет з бекону.

Продукти

Реклама

2,5 кг бекону;

-500 г свинини;

-500 г цибулі;

Реклама

-500 г моркви;

-80 г сухої овочевої суміші;

– сіль, чорний мелений перець — за смаком.

Реклама

Приготування

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати енергетичні батончики.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Реклама

Альона Свірідова