Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Через обстріли у Кривому розі відключать електроенергію: у які години

У Дніпропетровській області з 9:21 ведені стабілізаційні відключення світла. Це стосується і Кривого Рогу, а саме Центрально-міського району. Відключення відбуватимуться для кожного клієнта не більше, ніж 4 години. Однак воно може повторитись протягом доби дня через 4 години, якщо Укренерго не відмінить застосування стабілізаційних відключень.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Дніпровські електромережі.

Для того, аби підтримати енергосистему, закликаємо всіх мешканців Дніпропетровщини споживати електроенергію помірно – вмикати енергоємні прилади по черзі, максимально знизити споживання електроенергії в пікові години навантаження зранку з 6.00 до 11.00 та ввечері з 17.00 до 23.00. Бізнес-клієнтів просимо обмежити використання зовнішнього освітлення фасадів офісів, ресторанів, торгових центрів.

ДТЕК Дніпровські електромережі – відповідальний бізнес, партнер суспільства і держави. Ми робимо все, аби підтримувати нормальне життя області і кожного її мешканця.

Якщо Укренерго не вдасться стабілізувати енергосистему, у Кривому Розі будуть відключати електроенергію. Кривий Ріг відноситься до групи 3.

Часові групи відключень електроенергії (Кривий Ріг – група 3)

Можливі відключення на вулицях Кривого Рогу

Вулиці, де можливо відключать електроенергію

Фото: Перший Міський.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору