Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Під час обстрілів загинув фельдшер з Нікополя

Одна з атак росії на Нікополь забрала життя перспективного, розумного фельдшера Коряку Сергія Вікторовича. Чоловік був професіоналом своєї справи і завжди допомагав людям.

Трагічну звістку повідомляє Інформатор, з посиланням на співробітників медика.

Молодий чоловік у досить осознаному віці прийшов в медичну професію. У нього було лише одне бажання – допомагати людям. Кмітливий працівник швидко та успішно навчався роботі в службі ЕМД і через недовгий час за свої старання та вміння був переведений на бригаду інтенсивної терапії і реанімації. Він під обстрілами допомагав людям. Але одна з ворожих атак забрала життя медика.

“…Серьожі раптово не стало. Він загинув. Не на фронті, хоча з перших днів війни з батьком звернувся в військкомат. Але загинув від війни, через те, що вона принесла на Нікопольщину: артобстріли, ракети, дрони-камікадзе. Не стало грамотного медичного працівника, веселого хлопця, доброї людини, який любив навчатися сам і навчати молоде покоління”, – пише співробітниця померлого фельдшера.

Вічна пам’ять Сергію Вікторовичу.

Фельдшер Сергій Вікторович

Команда фельдшерів з Нікополя

Раніше ми писали про бойового медика Криворізького району і лікаря Криворізького медичного закладу які загинули на війні.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору