Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

По всій Україні вводяться обмеження подачі електроенергії: чого чекати криворіжцям

З 20 жовтня по всій Україні вводяться обмеження подачі електроенергії. Це пов’язане з тим, що війська рф знову зруйнували генеруючі об‘єкти енергетики.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Укренерго: “20 жовтня по всій Україні можуть бути застосовані заходи обмеження споживання з 7:00 ранку до 22:00 вечора. Де саме, в який час – дивіться, будь ласка, на сайтах ваших операторів розподільчих мереж (обленерго). Відключення будуть почергові – тривалість черги також визначає обленерго, але не більше 4 годин.

Це вимушений крок. З 10 жовтня українська енергосистема зазнала атак ворога більших, ніж за 8 місяців війни. Після атаки 10 жовтня ми відновили енергопостачання за 2 дні. З 13 жовтня диспетчерський центр “Укренерго” не застосовував графіків примусових обмежень”.

Що ж до Кривого Рогу, то як повідомляється на офіційному сайті ДТЕК “Дніпровські електромережі“: “Наразі графік стабілізаційних відключень не застосовується.

Графік буде застосовано тільки у разі, якщо у державної енергокомпанії НЕК Укренерго виникне потреба збалансувати енергосистему”.

Раніше Інформатор писав про те, що робити, якщо зникла електрика, вода чи газопостачання.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору