Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Заробляли мільйон щомісяця: правоохоронці затримали криворізьких наркоторговців

Восьмеро жителів Кривого Рогу збували метадон постійним покупцям, заробляючи щомісяця мільйон гривень. Їхня клієнтська база налічувала близько 500 осіб. Нині чотирьох активних членів угруповання затримано, їм повідомлено про підозру за незаконне придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів у великих розмірах.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

У Кривому Розі 30-річний чоловік організував наркобізнес. До цього він залучив ще сімох місцевих мешканців віком від 24-х до 46-ти років. Зловмисники налагодили схему збуту метадону на території міста. Лідер угруповання чітко розподілив ролі між усіма членами групи. Троє чоловіків виконували ролі збувачів, роблячи «закладки» по місту. Ще троє забезпечували постачання гуртових партій «товару». Функції оператора виконувала співмешканка організатора, яка отримувала замовлення на метадон та пересилала їх збувачам. Сам же лідер угруповання контролював «підлеглих», розфасовував гуртові партії на дози та контролював обіг коштів.

Правоохоронці провели обшуки за місцями мешкання фігурантів та у їхніх автомобілях. Знайдено та вилучено понад сотню сліп – пакетів із метадоном, пів кілограма канабісу, дві одиниці зброї, набої, електронні ваги, банківські картки, «чорнові» записи, гроші в національній та іноземній валюті, а також два автомобілі. Крім того, накладено арешт на всі банківські рахунки та п’ять квартир фігурантів. Вилучені речові докази відправлено на проведення експертизи.

Організатору та ще трьом активним членам угруповання повідомили запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави: лідеру – 496 200 гривень, трьом іншим фігурантам – 124 050 гривень.

Вилучено понад сотню сліп – пакетів із метадоном

Вилучено пів кілограма канабісу

Знайшли у фігурантів дві одиниці зброї та набої

Раніше ми розповідали, що Україна повернула 20 бійців з російського полону.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору