Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Криворіжець виявив подругу по чарці мертвою і забрав її 7-річного сина

13 жовтня, в Металургійному районі Кривого Рогу побачили 7-річного хлопчика, який залишився без батьків і був одягнутий не по сезону. Цьому передувала дуже трагічна історія.

Як повідомляє Інформатор, виявилось, що дитина проживала у іншому районі міста з матір’ю, яка вела аморальний спосіб життя, зловживала алкогольними напоями, водила додому сумнівні компанії.

Останні два дні жінка постійно пиячила, а сьогодні вранці товариші по чарці виявили її мертвою. Один з чоловіків вирішив забрати малолітнього сина своєї покійної знайомої з собою.

Коли вони знаходились у громадському транспорті та розмовляли, на них звернула увагу соціальний працівник, яка в цей час їхала на роботу. Жінці здався підозрілим діалог між дитиною та чоловіком, а також вона звернула увагу на неохайний зовнішній вигляд хлопчика та одяг не по сезону. В результаті соціальний працівник зателефонувала на лінію «102» та забрала дитину до себе на роботу, де хлопчика одягли в теплі речі та дочекались приїзду співробітників поліції.

Ювенальними поліцейськими дитину влаштовано до одного з центрів реабілітації для дітей, хлопчик перебуває під захистом держави, його долею надалі буде опікуватись служба у справах дітей.

Раніше ми повідомляли, про 5-річну дівчинку яка насамоті блукала у лісосмузі.

 

Олена Шевченко

Нагору