Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Росіяни помстилися за Кримський міст, вдаривши по мосту скляному у Києві

Російські ЗМІ пов’язують сьогоднішній масований обстріл України військами рф з руйнуванням Кримського мосту. Саме так це пояснив один з прихильників путіна.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Центр протидії дезінформації, цей наратив просувають як умовну відповідь за вибух на Керченському мосту, проте доказів щодо присутності українських спецслужб росія не навела.
Жоден з пропагандистів не згадує в хронології сьогоднішніх обстрілів ракетні удари по дитячому майданчику чи розташованому неподалік місця вибуху скляному пішохідному мосту в Києві. Останній, до речі, удар витримав.
Роспропаганда також намагається посилити ефект ракетних обстрілів інформаційно-психологічними спецопераціями (ІПсО) в яких перебільшує масштаби руйнації, а також поширює фейки щодо виїзду керівництва держави за кордон.
Ракетні обстріли цивільної інфраструктури та мирного населення – це черговий доказ терористичних дій кремля. Сьогоднішній теракт ще декілька днів висвітлюватиметься у рашистів як «пабєда», проте насправді це доводить, що їхня армія не в змозі протистояти ЗСУ.
Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі над містом літають дрони-камікадзе

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору