Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Ймовірна повторна ракетна атака по Україні: назвали орієнтовний час

Країна-агресор повторно може влаштувати масовані ракетні атаки по Україні. Орієнтовний час обстрілу о 16:00. Українців просять не нехтувати сигналами повітряної тривоги. 

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг з посиланням на Інформатор Україна. Адже попередження – це можливість бути готовим до небезпеки і зберегти своє життя та життя близьких. Щоразу, коли чуєте відповідний сигнал, негайно направляйтеся в укриття.

“За даними розвідки близько 16:00 очікується наступний масований ракетний удар. Дотримуємося заходів безпеки та не ігноруємо сигналами повітряної тривоги. Як ми і повідомляли, сьогоднішня серія терактів з боку ворога була продумана та розрахована на кілька фаз: відстріл наших ППО, удари по енергетичній інфраструктурі, запуск іранських дронів після серії ракетних ударів. Все разом це чистий тероризм, орієнтований на мирне населення з розрахунком дестабілізації ситуації та паніки всередині України”, – йдеться у повідомленні.

Відповідну інформацію підтвердив український військовий Євген Карась. Він запевнив, що цього разу вірогідність менша.

Зазначимо, що окрім ракет, ворог “обстрілює” фейками та нісенітницями. Завдання окупантів – посилити ефект від ракетних ударів і розхитати інформаційний простір України. Тож у хід ідуть різноманітні інформаційно-психологічні спецоперації (ІПСО). Перелік тем надзвичайно широкий: від перебільшення кількості випущених ракет і наслідків уражень до чуток про евакуацію представників влади. Українців просять:

  • Не довіряти публікаціям ворожих чи проросійських Telegram-каналів,
  • Не поширювати неперевірені дані серед своїх друзів і знайомих
  • Отримувати інформацію виключно з офіційних джерел
  • Не знімати та не поширювати фото та відео наслідків “прильотів”.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Нагору