Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Барбариси, ялівці і туї: у Кривому Розі пройшла осіння акція висадки дерев

Щорічно, восени у Кривому Розі проводять висадку дерев та кущів для озеленення міста. Цього року, як ніколи українським містам необхідно насаджувати дерева, адже війна знищила більш ніж 20%  природоохоронних територій України. Тому, 8 жовтня, одразу у двох районах Кривого Рогу, Тернівському і Центрально-Міському, провели екологічну акцію по висадці дерев.

Як повідомляє Інформатор, благодійна організація Громадська ініціатива мешканців Кривбасу разом з активними громадянами Кривого Рогу висадили 22 туї «СМАРАГД» вздовж однієї з алей парку Мершавцева.

Цього ж дня у Тернівському районі влаштували акцію «Сади Перемоги». Більше сотні небайдужих містян долучилися до акції, яка пройшла біля ПК “Тернівський”.

Запланували висадити 460 саджанців кущів, посіяти 10 кг газонної трави й прибрати територію місцевого парку.

«Така масштабна акція тут уперше. Ми дали заклик у соцмережах, і люди охоче відгукнулися. Висаджуємо сьогодні дерева, кущі. Зокрема, будуть барбариси, ялівець. Також пофарбуємо лавки й наведемо лад на території парку», – розповів начальник відділу управління проектами ГС «Зелений Центр Метінвест» Максим Швець.

Мешканці висаджують туї у парку Мершавцева

Осіння акція з висадки дерев і кущів

Теплий день, чудові ранкові новини і ще плюс 22 туї у парку Мершавцева

Навіть діти долучилися до озеленення міста

Нещодавно ми розповідали, що у парку Мершавцева з’явилася алея з ялівців.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору