Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Модель і танцівник з Дніпропетровської області захищає Україну зі зброєю в руках

Модель, танцівник та актор, Назар Грабар народився у маленькому селі Капулівка, що у Дніпропетровській області. Раніше він гастролював по світу, знімався у кліпах і навчався акторству у США. Назар Грабар, ще з 24 лютого активно допомагає Україні. Спочатку волонтерив, а потім зрозумів, що його місце в українському війську.

Інформатор розповість про танцівника з Дніпропетровщини, який змінив професійну кар’єру на військові обладунки.

Назар народився у селі Капулівка, але згодом з родиною переїхав до Нікополя. Саме там Назар вступив до танцювальної школи.

Доклавши чималих зусиль, Назар переїхав навчатися у Київ, де його помітили і запросили бути моделлю. Далі були танцювальні колективи, робота зі світланою любодою і зйомки у її кліпах.

Назар хотів спробувати себе в акторстві, бо помітив, коли він персонаж, то не заїкається. Отже, танцівник з маленького села їде в американський мегаполіс Лос-Анджелес навчатися акторству у голівудського коуча. Але після повернення в Україну, Назару почали не подобатися ролі, які йому пропонували. І він вирішив будувати нові плани, але вщент зруйнувала війна.

Спочатку Назар з братом Іллею волонтерив, розвантажував гуманітарну допомогу і надав прихисток біженцям. Поки росіяни нищили його будинок у Бучі.

Після того, яка Назар з братом дізналися про звірства у Бучі, вони одразу пішли до військомату, щоб вступити в лави Територіальної оборони. Відтоді брати захищають Україну зі зброєю в руках.

Назар не відчуває, що він якийсь особливий і каже про себе, – “Самий звичайний чувак”.

Назар з братом Іллею

“У мене питають чому я також ношу прапори Британії та США. Я кажу що поважаю своїх друзів і дякую їм за те що маю їх підтримку”, – говорить Назар.

Військовий з Кривого Рогу, про якого розповів Залужний, читайте – тут.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

 

Нагору