Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Війська рф обстріляли Нікопольський район, але обійшлося без постраждалих

Вдень 6 жовтня російська артилерія обстріляла Червоногригорівську громаду, що у Нікопольському районі. Попередньо обійшлося без втрат.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на голову Дніпропетровської облради Миколу Лукашука.

Як пише він: “Червоногригорівська громада, що у Нікопольському районі, кілька разів зазнала ворожих обстрілів. Наразі інформація щодо руйнувань уточнюється. Попередньо – без постраждалих.

В Нікопольській громаді вже чотири години поспіль триває повітряна тривога. Росіяни продовжують свій терор, тому прошу всіх мешканців бути обережними та  дотримуватися правил безпеки.

Щодо інших районів області – день без надзвичайних ситуацій”.

Крім того, Лукашук розповів про те, що сьогодні піротехнічними розрахунками Головного управління ДСНС України в Дніпропетровській області на території Дніпропетровщини було знищено два вибухонебезпечні предмети. Всього ж від початку повномасштабної війни в регіоні знешкоджено майже 5 тисяч боєприпасів.

Нині піротехніки з  Дніпропетровської області працюють на Херсонщині. Обстежують лінії електропередач, щоб робота з відновлення електропостачання в деокупованих населених пунктах була безпечною. Також сьогодні на звільнених від російських окупантів територіях піротехніки знешкодили 161 боєприпас.

Раніше Інформатор писав про те, що у селі Кринички Дніпропетровської області чоловік виявив застарілий артилерійський снаряд калібру 76 мм.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

 

Нагору