Кривий Ріг До сайту

Відбувся черговий обмін військовими між Україною і рф: наші повернулися додому

Україна з росією домовилась про ще один обмін військовими. Повернули 6 наших людей, з яких були чотири морпіхи: Олексій Булохов, Микола Костенко, Людмила Герасименко, Іван Земляной та двоє цивільних: Вікторія Андруша та Яна Майборода.

Реклама

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Андрія Єрмака.

Додому з полону повернулися 6 наших людей і у кожного з них своя історія.

Реклама

Вікторію Андрушу 27 березня російські солдати забрали з дому, бо в телефоні дівчини знайшли дані про ворожу техніку, які вона передавала ЗСУ. Згодом її відвезли до рф і утримували в Курському СІЗО.

Яна Майборода опинилася в полоні через те, що у її телефоні зайшли фотографії техніки росіян на території Чорнобильської зони.

Військові брали участь у боях за Маріуполь.

Реклама

“Коли я бачу, як наші люди їдуть додому і можуть обійняти своїх рідних після полону у ворога, який втратив будь-яке людське обличчя, це найкраща мотивація працювати 24/7. Обміни продовжуються. Наша мета – повернути всіх наших людей. Над цим працюємо нон-стоп, і ми обов’язково це зробимо. Дякую за ефективну роботу Координаційному штабу з питань поводження із військовополоненими. Лише цього місяця ми повернули 235 наших людей. Не зупиняємось. Слава Україні. Повернемо всіх”, –  пише Андрій Єрмак.

Раніше ми розповідали, про водія, який дивом не наїхав на жінку, затримала поліція.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Реклама

Євгенія Глубінок

 

Реклама